postheadericon Jadłospis

 

                                                                                                       images (1)

                                          JADŁOSPIS :

20.11.2017r. Poniedziałek;

Śniadanie : Płatki jęczmienne  na mleku,  pieczywo mieszane z masłem,sałata, szynka konserwowa, ogórek zielony, herbata.

Herbata,woda źródlana.

Obiad :  Zupa ryżanka, gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki,   kompot wieloowocowy.

Podwieczorek :   Chałka z masłem, miodem, mleko, jabłko, herbata.

21.11.2017 r. Wtorek:

Śniadanie : Kawa na  mleku, pieczywo mieszane z masłem,sałata, kiełbasa krakowska, papryka, herbata.

Mięta, woda źródlana.

Obiad :   Zupa ziemniaczana z pomidorami, pierogi z serem, bitą śmietaną,   marchewka, z jabłkiem kompot.

Podwieczorek :   Grahamka z masłem, pomidorem , szczypiorkiem, herbata.

22.11.2017 r  Środa:

 Śniadanie: Zacierki  na mleku, pieczywo  mieszane z masłem,sałata, jajko z majonezem, szczypiorkiem, herbata.

Herbata owocowa, woda źródlana.

Obiad :  Zupa  jarzynowa, ziemniaki, kotlet pożarski, surówka z kapusty pekińskiej, marchewka, kukurydza, kompot wieloowocowy.

Podwieczorek:    Budyń, sok, banan, herbata.

23.11.2017r. Czwartek:

Śniadanie:  Mleko,  pieczywo mieszane z masłem, serek topiony,herbata.

Soki ,woda źródlana.

Obiad: Zupa  grochowa, ziemniaki, ryba z warzywami na parze, ogórkowa,    kompot.

Podwieczorek:  Sałatka jarzynowa, chlebek żytni, herbata.

24.11.2017r. Piątek:

Śniadanie: Kakao, schab pieczony.

Herbata owocowa, woda źródlana.

Bufet dla gr.II, III ,IV, V chleb mieszany, masło, bułka, wędlina, pomidor koktajlowy, ogórek zielony, dżem, papryka, ser żółty, sałata, jajko na twardo, majonez.

Obiad:  Zupa  barszcz czerwony, makaron pełnoziarnisty, gulasz wołowy, surówka colesław,  kompot wieloowocowy.

Podwieczorek: Serek Danio, pomarańcza, herbata.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kalendarz
Maj 2018
P W Ś C P S N
« Kwi    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031